You have a problem Worked fine on old asus motherboard until yesterday. But I can’t stand when a manufacturer blames automatically all other manufacturers of components present inside a trouble system. The headphones are not detected at all. I will just assume it is a broken MB and get it back. Or maybe some special driver? Looks like it should be working.

Uploader: Daitaxe
Date Added: 23 May 2004
File Size: 26.51 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 94845
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

That is a fact, and we have to live with it.

I did buy your product. If not, don’t say anything, please. Richard on January, K9j will just assume it is a broken MB and get it back. You’ll find a Realtek fixing driver there too. I attached the pinout for the mobo. Not beacuse MSI motherboard doesn’t work, but because I’m treated here this way. With only one person having an issue with a generic case, not much I can do.

And this is what pisses me off. There is a part of the forum dedicated to Vista, and sound – esp Realtek – is a common issue.

  INTEL AGTL LAN DRIVER

Drivers for MSI K9N Neo V2 MS motherboard (Socket AM2) on FTP

But I can’t stand when a manufacturer blames f2 all other manufacturers of components present inside a trouble system. I have tires on the car think of this as your case Now I tell you I have a problem in turns with the tires.

Please login or register. Go get me people with the same problem, all reproducible and that I can pass on to MSI. Or it is just useless, and working on MB package advertisment only?

And maybe it’s a MSI problem Disable front panel jack detection is unchecked.

msi k9n neo v2 easy problem

It is just rude, if not plain stupid, to treat a customer eound that. Worked fine on old asus motherboard until yesterday. You have a problem Front panel was working on a previous ASUS motherboard.

It is something with motherboard, or it’s software, or it’s drivers. I just found out that Front audio panel is not working no mic, no line out.

  K7S41 USB DRIVER

I have the latest drivers installed. Might yield some answers. Home Help Search Login Register. I have the same problem.

Looks like it should be working. Your conclusion is, of course, that it is a problem of everything else except MSI. Seems to be OK. The headphones are not detected at all. I’m also pretty sure that everything is connected as it should be.

Custom Computers of Naples, Inc. kn

MSI K9N Neo-F – 2 – motherboard – ATX – Socket AM2 – nForce Overview – CNET

It might very well be a Vista problem. When I attach the headphones in front panel, there is no sound. MSI ships millions of units a month.