The did indeed recognise the Panny correctly although as mentioned the resolution didn’t want to be set exactly. Hope thats of some help? I remember reading something about the not accelerating HD content as it was not powerful enough or there was a driver bug. A tale of disappointment! Were you using onboard sound or an add in card – was there a cable to attach the GFX card to your sound source? Then reboot Then go to sound options and check that I can select the ATI HD audio as the output Then I think I rebooted again just to make sure Then when logging in the welcome sound plays through the TV speakers That may or may not be the exact process but I think it covers all the main steps as I recall them.

Uploader: Dogul
Date Added: 28 October 2018
File Size: 37.37 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 71708
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

ATI Radeon HD Pro (PCI-e, MB) Overview – CNET

Feb 3, at 7: Your Username or Email Address: Was those issues ever fixed? Basically from I can recall the process was as follows: Updated to the latest realtek drivers for the onboard ac97 controller and tried again. I’ve managed to get the audio out working over my pro just fine – although it isn’t a simple process to enable it – prolly takes a good 10 mins to get it correctly setup: Saved for Future update.

  ARGOX OS-203DT WINDOWS 7 DRIVER

Hope thats of some help?

A tale of disappointment! You must log in or sign up to reply here. Perfect – thanks for that dude – will have a play and see if that sorts it – did the Audigy just stop you from getting any audio?

What error message did you get? I saw that thread as well, and only the and better accelerated in Vista – not sure if this has been fixed by drivers – but I doubt it. No joy – same errors Once again I tried the MS drivers and the Realtek ones but couldn’t get sound with either. Such a shame really – the OcUK tech guys were really helpful, but it seems that the system is just too new to work properly – even guys that have been lucky and had it work out the box have struggled to get the full 5.

Jan 24, Posts: By continuing to use this site, you are agreeing hd240p0ro our use of cookies. Do you know if you get 2ch or 5.

Discussion in ‘ Graphics Cards ‘ started by cavemanocJan 31, ajdio Yes, my password is: Feb 4, at What TV are you using? Feb 3, at Jan 26, Posts: Would you mind jotting down a quick list of what you did so I can check to see what I missed?

  HP CONEXANT HIGH-DEFINITION SMARTAUDIO 221 DRIVER

This site uses cookies.

However I know it is one of Panasonics 32″ HD lcd’s. I’ve just fired off audioo Ticket to ATi direct querying both cards so here’s hoping!

HD Pro/XT Audio-over-HDMI: A tale of disappointment! | Overclockers UK Forums

No, create an account now. Then reboot Then go to sound options and check that I can select the ATI HD audio as the output Then I think I rebooted again just to make sure Then when logging in the welcome sound plays through the TV speakers That may or may not be the exact process but I think it covers all audi main steps as I recall them.

Jul 9, Posts: Jan 31, at Why dont you just send them back to Hc2400pro

I got it h2d400pro work with my HDPRO, but I ended up using coaxial out instead from the mobo as it has a tendency to crackle every so often. Feb 2, at